Witajcie,
Zacznę od strony nr 2. Nastąpił fajny dzień, kiedy serpy poszły w górę

:
Nie są to jeszcze topowe pozycje, żeby generować świetny ruch i zarobki, ale już pojawia się dziennie ~10 wejść i pojedyncze leady, więc spokojnie nadal dodaję backlinki i kontynuuje działania.
Odnośnie strony nr 1, głównego źródła dochodu, to po wypadnięciu z TOP200, trochę odczekałem, poszperałem w GSC (choć tam w zasadzie nic nie znalazłem). Jednego dnia wracała na pozycje, drugiego wypadała. Trochę podziałałem, gdzieś tam siedzi teraz na niektórych pozycjach w topie, reszta spadła na kilkanaście/kilkadziesiąt w dół. Teraz wartościowe linki i dodatkowe treści aby jeszcze trochę na niej pozarabiać

.
Zarobki z ostatnich dni:
Do tej pory w grudniu wpadło
703$, co prawdopodobnie będzie oznaczać, że mimo wspomnianych perturbacji uda się poprawić wynik z listopada

.
No i już zakupiłem mentoring Lanserka, więc od lutego z nową wiedzą, powinno być jeszcze lepiej i bardziej dochodowo. Cel jaki sobie stawiam, w zasadzie już na nowy rok, to dojść do stabilnej dniówki nie niższej niż 100$. To będzie oznaczać miesięczny zarobek powyżej 10 000 PLN - przyjemna perspektywa

.
Pozdrawiam