Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: ⚡ Electroneum (ETN) ⚡ Kopanie kryptowaluty na telefonie
Nie zabije to telefonu ? baterii ? skoro telefon to kopanie na procesorze a to powoduje nagrzanie procesora/telefonu , można to emulować ? np. na wirtualnej maszynie odpalonej na PC ?
(04-06-2018 17:35)plelektroworld napisał(a): Nie zabije to telefonu ? baterii ? skoro telefon to kopanie na procesorze a to powoduje nagrzanie procesora/telefonu , można to emulować ? np. na wirtualnej maszynie odpalonej na PC ?
U mnie z telefonem nic się nie dzieje.
Po co emulować na PC? Przejrzyj cały temat, to się dowiesz, że istnieje dedykowany program do kopania na kompach, i w kit innych niededykowanych programów ;-)
okey, rozumiem ze pobrales instalke/emulator na kompa (tylko ktora?) i odpalasz ja na systemie (np. windows) przez cmd? czy jak? wybacz, moze to wydaje sie blache pytanie, ale to bedzie moje pierwsze kopanie krypto