Dziś takie małe usprawiedliwienie, bo ostatnie 3 dni spędziłem w łóżku nie wiem coś mnie złapało może to grypa żołądkowa? Gorączka, ból brzucha mdłości itd. na szczęście dziś zastosowałem świetny lek czyt. coca-cole i muszę powiedzieć, że od razu lepiej się poczułem jak mi wypaliło żołądek.
W między czasie jak dochodziłem do siebie zrobiłem kilka małych rzeczy związanych z zarabianiem, ale teraz najważniejsze jest bym wstrzelił się w tą rutynę 2 posty + 2 filmy dziennie i zobaczymy jak to wszystko się rozwinie. Mam już wybrane swoje ulubione nisze, które na PL zarobiły dla mnie po kilkaset złotych i teraz czas wypróbować je na hamerykańcach. Na początek pójdzie 10 ,,najlepszych'' nisz, a później dołożę do tego jakieś mniej popularne, aby zrobić taki ,,mix''. Wiem, że lubicie duże liczby i na pewno takie się pojawią, ale pamiętajcie, że dochodzenie do nich to jest
proces i nie stanie się to w przeciągu jednej nocy.
Skoro dziś taki luźniejszy wpis koniecznie muszę podzielić się z wami kanałem na yt który niedawno odnalazłem i naprawdę jestem pod wrażeniem. Pierwszy raz na yt spotkałem tak wartościowy kanał dotyczący przedsiębiorczości. Uwierzcie mi - jestem przewrażliwiony na punkcie pseudo guru pokroju kiyosakiego, grzesiaka, czy kołcza majka i byle czego bym Wam nie polecił. Pan prowadzący kanał prowadzi firmę w branży ubezpieczeń. Jest multimilionerem i jego rady są naprawdę bezcenne, a co najważniejsze mówi jak jest!
https://www.youtube.com/channel/UCIHdDJ0...-FS7s_X1kQ