Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
[SCAM] Xabo.io - Wynajem Miejsca W Kontenerze

Autor Wiadomość
RE: Xabo.io - Wynajem Miejsca W Kontenerze
Sprawdź:
(31-01-2017 13:32)Robertes85 napisał(a):  Czemu nie moge wyplacic skoro minimalna wyplata to 1$ a mi przy ponad 3$ pisze "niewystarczajace srodki"?
Dodaj portfel BTC albo adres do procesora platniczego w ustawieniach
ja wczoraj wypłacałem 0.75 dolara tylko że wpłata była z btc i po jakiś 2 godzinach było na portfelu tak że nie do konca jest że płaci od 1 dolara w moim przypadku bylo to nawet poniżej dolara Smile
NIE POLECAM!

WPŁACIŁEM KASE PRZEZ 4COINS.PL - przelew doszedł od odbiorcy. Po kontakcie z supportem kazali przeslać numer, przesłałem i CISZA! i tak od piątku. OSZUŚCI JAKICH DUŻO!
Wszedłem za 10$. Mam nadzieje że to nie SCAM. Będę jak najszybciej chciał żeby mi się zwróciło, bo to zbyt słodko brzmi taki procent w tak krótkim czasie Smile Najpierw zeby się zwrocilo a potem bede reinwestowac. Za duzo jest roznych programow gdzie oszukuja juz na wstepie nie dajac zarobic ani centa.
Glosy: bolekchudy (+1)
spoko na razie płaci 1 wypłatę będziesz miał po 24 godzinach i 1 minucie i będziesz mógł już wypłacić bedzie to nie wiele jakieś 0,5 centa z pierwszego dnia ale można to już wypłacić jak wpłacałeś przez btcSmile
zgadza się. zainwestowałem w sumie 20$ w bitcoinach i dziennie mam prawie 1$ dochodu. Płaci, wszystko dochodzi na czas. Był jakiś problem z bazą ale poradzili sobie. Poczekam aż mi się dozbiera do kolejnych 10$ i znowu wplace jako depozyt. Niby mozna wplacic 4 tys zl i po miesiacu miec wyplate. Ale to jest za duze ryzyko tyle pieniedzy, bo dzis XABO jest a jutro moze go nie byc. Tak jak z Traffic Monsoon gdzie wpierdzielilem 900zl Sad

ja bitcoiny kupowalem na bitmarket24.pl. Przelew szedl mi w 15min z mBanku. Potem 30 min i mialem kase na portfelu bitcoin.
Zobaczcie ten film ile gosc wyplacil Big Grin
https://www.youtube.com/watch?v=Yu-VPKdY...ploademail
bbr i bolekchudy czytam wasze wypowiedzi i mam wrażenie ,że zaczynacie przygodę z HYiP . ( choć patrząc na datę rejestracji na forum bbr- mogę się mylić.)
Podstawą jest strategia dobrze,że chcecie szybko wycofać środki i obracać zyskiem. Moja podpowiedź brzmi wejdzie w więcej tego typu programów . Wszystkie na raz nie upadną i zawsze macie alternatywne środki na dalsze inwestowanie.
Trzeba starannie wybierać programy poczytać na grupach na fejsie , na różnych forum. Ja obecnie działam w pięciu takich programach cztery są w mojej sygnaturze a piąte to właśnie Xabo.
Xabo działa już jakis czas i zdarzają sie pewne prace na stronie ,ale na razie super płaci -trzeba wierzyć,że jeszcze troche podziała i da nam wszystkim zarobić.
Witam jeżeli ktoś chciałby uzyskać techniczną pomoc wsparcie zapraszam do tematu.
(04-02-2017 18:29)mariomax napisał(a):  Trzeba starannie wybierać programy

Wybrałem poł roku temu recylixa i kasa mi się zwróciła. Teraz jeszcze przez półtora roku to pochodzi to parę złotych na haratam. Tylko tam jest 16% miesięcznie a tutaj prawie 50% . Wiec pewnie stabilnosc programu mniejsza.

Niektorzy graja w kasynie, ja wole HYIP. Daje wieksze złudzenie ze mozna zarobic a nie tylko wygrac.

Wplacilem w XABO nastepne 10$ ale cos maja problem wewnetrzny bo nie widze wplaty na koncie, a na portfelu bitcoin sa 3 potwierdzenia :/
Wątek zamknięty