Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(24-05-2016 19:55)TripleDouble napisał(a): Wybieral ktos juz?Pisze mi ze dostane hajs na maail do jest fb a to jest na poczcie wp I nie znam nawet hasla
Ktoś już wypłacał to może potem odpowie. Dziwnie to zrobili, czyli przelewają kase na PP ale na adres mailowy z fb? No to pozostaje mi albo zmienić adres mailowy na fb albo utworzyć konto na PP na ten adres
(24-05-2016 19:55)TripleDouble napisał(a): Wybieral ktos juz?Pisze mi ze dostane hajs na maail do jest fb a to jest na poczcie wp I nie znam nawet hasla
Ktoś już wypłacał to może potem odpowie. Dziwnie to zrobili, czyli przelewają kase na PP ale na adres mailowy z fb? No to pozostaje mi albo zmienić adres mailowy na fb albo utworzyć konto na PP na ten adres