MAMY SUKCES! :-) Połowa celu za mną, zostało jeszcze kilka dni - myślę, że dobiję do $40. Ponad 20 baksów pochodzi z programu partnerskiego, który promuję w ramach tej strony. Nie mogę go niestety podać, ponieważ od razu będzie wiadomo, co na mojej stronie się znajduje

Generalnie, dwie osoby się zarejestrowały i dwie (!) dokonały zakupu. Jest fajnie.
Cieszy mnie bardzo fakt, że strona regularnie zarabia od $0,5 do $0,8 dziennie. Cel jednego dolca stoi już niedaleko. Jak na automat w 90% to całkiem dobrze!
Strona #2 - bez zmian, automat leci, lekka zlewka na stronę.
Ostatnie dni to przygotowywanie automatu pod stronę #3, kierować będę treści pod język polski. Zamierzam zarabiać najpierw na skracaniu linków, CPI, a docelowo może i wrzucę tam SMSy. Obecnie czekam na aktualizację treści na stronie, potrwa to jeszcze kilka dni. Domena (*.pl) została już kupiona, strona skonfigurowana, tylko treści i wrzucenie linków partnerskich do artykułów.
Jako ciekawostkę podam, że u konkurencji podpatrzyłem umieszczenie tam normalnego programu partnerskiego, gdzie w tej niszy jest to raczej niespotykane. Większość puszcza zupełnie co innego, ale co tam
Na koniec to, co tygryski lubią najbardziej - screeny!
Czerwiec 2016:
:: ouo.io :: $5,83
:: shorte.st :: $0,00
:: dailymotion :: $5,28
:: Programy partnerskie :: $21,64
==
RAZEM: $32,75 / $60