Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(24-04-2016 10:41)fusek napisał(a): uzbieralem 5$ - niestety nie moge kupic paczki bo procesor zabiera 5%...
to dozbieraj te 5% ?
Wow - dzieki - nie wpadłem na to
(24-04-2016 11:00)Fox90 napisał(a): Co, gdzie i jak zabiera Ci 5%? Skoro uzbierałeś i kupujesz z repurchase czy z account balance to jest bez opłat, coś Ty wymyślił tutaj to nie wiem
A po tym
Not enough money in your repurchase balance.
Przypuszczam ze moj blad - niepotrzebnie przelalem z main balance.
Ciężko u mnie z matematyką szczególnie o tej godzinie i pewnie tylko dlatego wyszło mi że taka jedna paczka $5 zwróci się dopiero po 440 dniach i dopiero po tym okresie zacznie zarabiać???
Proszę mnie poprawić jak coś pomieszałem.
(27-04-2016 02:26)Tiger_GG napisał(a): Ciężko u mnie z matematyką szczególnie o tej godzinie i pewnie tylko dlatego wyszło mi że taka jedna paczka $5 zwróci się dopiero po 440 dniach i dopiero po tym okresie zacznie zarabiać???
Proszę mnie poprawić jak coś pomieszałem.
A nie po 40?
2.5% dziennie - tylko polowa do reinvest - polowa do main - to gdyby skupic sie na samym main do ktorego idzie 1.25 % - to musimy czekac 80dni zeby wyjsc na 0