(08-04-2016 10:02)TikTak napisał(a): no i ok Patulsky do wypłaty mam 100 zł no ale tego nie wypłace prawda musze mieć jakieś PKT? żeby wypłacać z tego bonusu ?
Oczywiście, że tak, musisz zdobyć trochę punktów handlowca. Tak by każdy robił multikonta na inne IP i Dane i wypłacał sobie tylko bonus.
BTW dzisiaj nie będzie opisu dnia i szczegółowej prognozy bo nie mam czasu, praca do 16+ wyjazd do wrocławia lekko przed 18. Więc na szybko.
8 kwiecień 2016
Wczoraj dzień na totalne zero. Tak. Nie zarobiłem nic. Ropa spadła i jakbym wczoraj zamknął moje 2 pozycje wyszedłbym na minus. Ale według moich wczorajszych prognoz na krótrzą inwestycję, opłacało się utrzymanie pozycji. Ropa znacznie dzisiaj się odbiła do góry i wyszedłem na plus. Znaczny plus. W inwestowaniu cierpliwość popłaca.
Co dzisiaj polecam? Ogólnie kupować ale zachować ostrożność!
Nie inwestować dużych kwot i poświęcić trochę na zabezpieczenie przed zamknięciem pozycji w razie ewentualnych spadków.
Mieć na uwadze korekty.
Przepraszam, za brak więcej informacji.
Dzisiaj giełda zamyka się o godzinie 23 i otwiera dopiero o 23 GMT+1 w niedzielę.
Wczoraj zarobiłem (

):
Ale zawsze mogło być na minus.
Ale dzisiaj już 197 zł na plus i mam nadzieje na coś ok. ~400 zł przed zamknięciem giełdy.
Do zobaczenia po weekendzie.