Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Poradnik Min 5$ na paypal za darmo - Giving Assistant » Zarabiaj na Cashback! (6% + 5$ Aliexpress)

Autor Wiadomość
RE: Min 5$ na paypal za darmo - Giving Assistant
Sprawdź:
(19-07-2016 15:39)adamsonm napisał(a):  z samych refów można wypłacić czy też trzeba kupić?

Myślę, że wystarczą poleceni Smile
Ważna informacja!

Od dziś givingassistant wprowadziło do wachlarza sklepów w swojej ofercie Aliexpress. Będziemy mogli otrzymywać 6% zwrotu za zakupy. Dodatkowo nowi otrzymają 5$ zwrotu za zakupy powyżej 10$ w tym sklepie (oferta z 5$ ograniczona czasowo). Nowi mogą dodatkowo skorzystać z zwrotu 5$ z linku polecającego.

Można kombinować, że przedmiot za 10$ możemy mieć za darmo. Smile Serdecznie zapraszam do rejestracji!
Poszło z refa
Serwis ciągle działa, wypłaca i ma się dobrze. Smile Zwroty z Aliexpress działają Smile

[Obrazek: Bez_tytu_u.png]
Glosy: adamsonm (+1)
Te zwroty dla nowych (zakup za ponad 10$)?
Szczerze trudno mi powiedzieć, czy 5$ na aliexpress jeszcze działa. Nie jestem nowym użytkownikiem, a więc nie miałem tego jak zweryfikować. Może ktoś wie i się podzieli? Smile
aaa to spoko, myślałem że o tym zwrocie post wyżej pisałeś a to zwykły cashback Big Grin
A jest szansa że dostanie sie te pieniądze wcześniej niż po 60 dniach?
(28-08-2016 18:41)Criss323 napisał(a):  A jest szansa że dostanie sie te pieniądze wcześniej niż po 60 dniach?

Niestety się nie da
Jak na pierwszy poradnik to bardzo dobrze Smile reput leci
Odpowiedz