Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Dostałem jedną wypłate a drugą mi wykasowano z historii i nie wypłacono. Napisałem do supportu : Hi. Today I got 1 cashout from your site: 5$ after 1 month w8ting. And now i see that you deleted my secound cashout and i don;t recifed any money at my paypal account (next 5$). Can you explain it ? Have a nice day. by. - no i wyświetlił się dzisiaj komunikat że sprawa rozwiązana, wchodze na paypal i kolejne 5$ jest. (co prawda w historii strony się nic nie pojawiło ale kasa na konto wpłynęła).
Czyli nadal w 100% wypłacalni
pozdrawiam
Mieliście dzisiaj jakieś problemy z tą stroną? Co robiłem akcje to albo jakiś error, albo nic nie odwtarzało, podobnie jak na dollartracks i nie wiem czy to mój komp czy po prostu coś się stanęło:/
dziś piękny dzień na ayuwage 1,7$ zarobione, to mój dzienny rekord, ogólnie przez 4 dni zarobione 4.48$. Zlecał ktoś wypłatę po ostatnich oczekiwaniach? Interesuje mnie czy będę płacić co tydzień czy tak jak zawsze co miesiąc? Bo jak co miesiąc to zbieram aż będę miał większą kwotę.