Cytuje Twoje wypowiedzi i to jest zarazem mój ostatni post w stosunku do Ciebie

Jeżeli zainteresuje Cię moja propozycja, którą podałem poniżej przejdziemy na priv żeby ustalić szczegóły, a na forum zrobię oddzielny wątek i będę na bieżąco wszystkich informował jak przebiega sytuacja.
(08-03-2016 20:39)Matthew98 napisał(a): No reinwest raczej troszke dluzej niz 2-3 miesiace
zalezy jakie mamy cele, ale program jest bardzo stabilny i jest w fazie intensywnego rozwoju wiec nie ma sie o co zbytnio obawiac i mozna reinwestowac az osiagniemy zadowalajacy nas rezultat 
Bardzo stabilny i nie ma co się zbytnio obawiać?
Powiadasz hmm widzę, że jesteś bardzo o nim przekonany, co powiesz na to żeby mój znajomy wszedł z Twojego polecenia na 90 000 tys zł wszystko ustalone będzie z prawnikiem, re-inwestycja 100% przez 3 miesiące. Ty dostaniesz za to prowizję i to ładną, a on w zamian Twoją gwarancje pokrycia ew. strat wynikłych z tej inwestycji, która to oczywiście będzie musiała mieć realne pokrycie jak samochód ew. mieszkanie, na wypadek gdybyś nie chciał wywiązać się z zobowiązania. Jeżeli program padnie nim wypłaci całość, zwrócisz mu to co ew. straci. I ja mówię tutaj całkowicie poważnie, nawet w tym tyg. możemy zacząć przygotowania z prawnikiem

A jak Cię to interesuje to ja dorzucę mu jeszcze 20 i możemy lecieć, powiem Ci że nawet bardzo bym się ucieszył jeżeli się zgodzisz, bo wtedy to jest gwarancją zysku w 100%
(10-03-2016 21:56)Matthew98 napisał(a): (..)Narazie nie wiem co moze pojsc nie tak 
Predzej zmniejsza chyba naliczenia albo komisje niz program po prostu padnie.
To moje zdanie 
(..)
W FAP $$$ jest z roznych realnych biznesow jal juzpisalem i dzienne naliczenia zaleza wlasnie od sprzedazy/zewnetrznego przychodu 
Wymień konkretnie te źródła zew. dochodu (realne biznesy) bez pisania o nich w powietrze. Konkrety jaka firma, w co, data, dokumentacja, potwierdzenie.
ps. a Amber Gold było fikcją?