Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Łączone subskrypcje - Wzrost zarobków o 10% !

Autor Wiadomość
RE: Łączone subskrypcje - Wzrost zarobków o 10% !
Sprawdź:
Jest dooooooobrze. Konwersja na drugim subie 20-30%, wiec pomysł trafiony w dyszke Smile
Niesamowity ten pomysł ! Dodatkowe leady wpadają aż miło !
no fakt.fajna sprawa.
Leadmore Smile bardzo duży plus w waszą stronę Tongue Dzięki za taką możliwość Jerk
Dlaczego nie ma opcji łaczenia 2 programów dla streamów i kilku innych programów?
Też mi brakuje opcji w Streamie..
Tak nawiasem mówiąc, zacząłem dzisiaj testować dodatkową ofertę. Dodałem drugiego suba do programu pobieranie, w którym na ten moment uzyskałem 3 leady, ale tylko 1 wejście na doładowania, a nie tyle, ile było leadów Sad
@rekki, bo to nie jest chyba tak, ze kazdemu kto aktywuje/zaleaduje wyswietla sie automatycznie drugi sub- wyswietla sie reklama tego suba, w który musi kliknąć, jesli jest dla niego interesujacy (ale nie musi Smile)
Glosy: rekki (+1)
szykiryki Myślałem, że wyskakuje każdemu, kto włączy subskrypcję w 1szym programie Tongue
na 5 leadów w pobieraniu - 2 wejścia i 1 lead w doładowaniu. Nie jest źle.
Glosy: szykiryki (+1)
Z tego co wyczytałam w pierwszym poście tego tematu to wyskakuje im 'zachecajaca' reklama: jesli chcesz wygrac iphona, przejdź dalej i muszą w to kliknąć Smile.

Ale i tak, po tych kilku dniach uzytkownia drugiego suba, warto to rozwiazanie stosowac. Konwersja na drugim subku zacna, choć wciąż zadziwia mnie fakt, jak mozna byc tak nieswiadomym/naiwnym/glupim, zeby dwa razy się złapać. Ale nie spędza mi to snu z powiek jednak Tongue.

Rekki, oby tak dalej i żeby jak najwięcej tych dodatkowych lidków wpadało!
Glosy: rekki (+1)
nie powiem - pomysł działa, i dobrze z tym że nie czaję jednej rzeczy. Na teście IQ mam ustawione doładowanie (i normalnie nigdzie nie promuje doładowania) i np miałem taką sytuację, że z testu IQ nie wpadł lead a z doładowania tak... to jak to jest? Skoro dostęp do drugiego jest po przejściu pierwszego?
Odpowiedz