Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ja tym razem bez refleksu - dopiero weszłam, ale tak czytam i czytam i sama nie wiem czy pociągnę temat
Mówisz, że problem z naliczeniami dalej Ci wisi, ale wypłaty przechodza ok?
Cytat:We are so proud to announce that today at 00.00 was signed the deal ! the company "pipiboo" just bought 100% of beonpush shares !
The previous team, starting from CEO were replaced and we will slow don't the RTB business for selling our best product : THE PIPIBOO !!
We will present you all details soon and we hope we continue the good work all togheter
Tak jak pisałem kilka postów wcześniej...
Ciężko nawet to zrozumieć:
Cytat:we will slow don't the RTB business for selling our best product : THE PIPIBOO !!
To co przerzucają się z RTB na... pisuary dla dzieci ???
"Dobra zmiana" :lol:
Googlowanie hasła PIPIBOO nic nie daje. Googlowanie zdjęciem daje lepsze rezulataty https://www.google.pl/search?tbs=sbi:AMh...4Q9Q8IFygA