Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Perfect Hash - 0,15% co godzinę, 3.60% dziennie
Sprawdź:
Cytat:
kolego masz pisać nieprawdę to lepiej zamilcz!
czy masz compunding włączony, czy też nie to przy likwidacji depozytu opłata fee dla każdego wynosi 5%.
Kolego mi chodziło o to co masz już naliczone co godzine, część zarobków trafia na konto do inwestycji i część trafia na konto do wypłaty, wtedy (chyba nie jest naliczone fee 5%.) To ile % trafia na które konto możesz sobie ustawić sam.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-10-2015 13:25 przez danto.)
jak wycofujesz/wyłączasz depozyt 5% fee jest zawsze i czy masz comunding czy go nie masz ustawionego to fee 5% programu od kwoty depozytu jest zawsze pobierane
(07-10-2015 20:34)Natural napisał(a): Mnie niestety PH nie wypłacił do tej pory nic, a czekam 2 doby, support nic mi nie odpisał
są problemy z blockchain i na razie nie wiadomo czy wypłaty do pending to wina problemów, czy program też już scam, chociaż w poniedziałek wypłaty szły instant
także program jest pod "obserwacją" i wszyscy czekają w którą stronę to pójdzie
(08-10-2015 13:02)killerw napisał(a): i coś wiadomo czy warto w to wchodzić?
na razie sytuacja dalej nie zmienna więc na pewno nie ma co ryzykować z wpłatą.
Jestem dobrej myśli i myślę, że ruszy API blockchain i wróci wszystko do normy, ale czy tak będzie to się okaże
na razie wiadomo że blockchain dalej "świruje".
przelewy wchodzą, cofają się do nadawcy itd więc dopóki problem z blockchain nie da się powiedzieć czy program SCAM.
Jak blockchain zacznie działać poprawnie a wypłat nie będzie znaczyć to będzie, że SCAM