Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Btc i Inne zarobki :) » ORAZ INNE PORTALE GDZIE ZARABIAM I WYPŁATY Z NICH :):)

Autor Wiadomość
RE: Na Btc Z Kranów Również Można Zarobić :):)
Sprawdź:
Podziel się z potrzebującym Jerk
(29-09-2015 19:01)Krakersik napisał(a):  Podziel się z potrzebującym Jerk
Krakersik
1 grosza moge ci dać, nie wiem czy i tak to nie za dużo Tongue
Cytat:@[Krakersik]
Linkiem Kolego - linkiem Wink Ja nie zbieram jałmużny Big Grin
(29-09-2015 19:24)Krakersik napisał(a):  
Cytat:Krakersik
Linkiem Kolego - linkiem Wink Ja nie zbieram jałmużny Big Grin
Krakersik
linkiem do czego - programu ? kraników ? nie czytam w twoich myślach bo nie jestem wróżbitą Maciejem Tongue

co 1 gr to był żart, wyluzuj Tongue
@up
Oczywiście do zacnych kraników na których zarabiasz takie nie najgorsze sumki Wink Interesują mnie takie pokroju Coin Flappera ok. 60k dziennie Cool
Równie poproszę. O linki do kraników na PW Smile
mogłabym poprosić link na pw.? i jakieś małe wskazówki dla początkujacych jeśli nie byłoby problemu Smile
w sumei ja tez bym nie pogardził taką listą ;d
(19-06-2015 10:27)mikuss napisał(a):  Specjalnie Dla Mafesto i reszty informacja, że moja karta posiada opcję CASH BACK - tzn robię zakupy za 10 zł i wypłacam za pomocą karty z konta przy sklepowej kasie pieniążki ( więc przy okazji takich wypłat w małym osiedlaku dają to co mają w kasie) - jak wasze banki takiej opcji nie mają i nie wiecie co to
to chyba czas zmienić bank na bardziej "dzisiejszy" a nie zacofany.
mikuss
Co z tego? Wrzuć screeny z transakcji BTC z odpowiednimi datami i kwotami po kursie z danego dnia. Poza tym, nic Ci do tego z jakiego banku korzystam oraz usług jakie oferuje.
(07-10-2015 09:06)Mafesto napisał(a):  
(19-06-2015 10:27)mikuss napisał(a):  Specjalnie Dla Mafesto i reszty informacja, że moja karta posiada opcję CASH BACK - tzn robię zakupy za 10 zł i wypłacam za pomocą karty z konta przy sklepowej kasie pieniążki ( więc przy okazji takich wypłat w małym osiedlaku dają to co mają w kasie) - jak wasze banki takiej opcji nie mają i nie wiecie co to
to chyba czas zmienić bank na bardziej "dzisiejszy" a nie zacofany.
@[mikuss]
Co z tego? Wrzuć screeny z transakcji BTC z odpowiednimi datami i kwotami po kursie z danego dnia. Poza tym, nic Ci do tego z jakiego banku korzystam oraz usług jakie oferuje.

Mafesto mój temat i tobie nic do tego co w nim wrzucam tak jak nic ci do tego gdzie i w jakim nominale wypłacam pieniądze, życzenia to list do mikołaja na 6 grudnia napisz, chce to wrzucam screen, chce to wrzucam fotkę pieniążków
Wolny kraj jeszcze mamy
Odpowiedz