Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(19-06-2015 10:27)mikuss napisał(a): Specjalnie Dla Mafesto i reszty informacja, że moja karta posiada opcję CASH BACK - tzn robię zakupy za 10 zł i wypłacam za pomocą karty z konta przy sklepowej kasie pieniążki ( więc przy okazji takich wypłat w małym osiedlaku dają to co mają w kasie) - jak wasze banki takiej opcji nie mają i nie wiecie co to
to chyba czas zmienić bank na bardziej "dzisiejszy" a nie zacofany.
mikuss
Co z tego? Wrzuć screeny z transakcji BTC z odpowiednimi datami i kwotami po kursie z danego dnia. Poza tym, nic Ci do tego z jakiego banku korzystam oraz usług jakie oferuje.
(19-06-2015 10:27)mikuss napisał(a): Specjalnie Dla Mafesto i reszty informacja, że moja karta posiada opcję CASH BACK - tzn robię zakupy za 10 zł i wypłacam za pomocą karty z konta przy sklepowej kasie pieniążki ( więc przy okazji takich wypłat w małym osiedlaku dają to co mają w kasie) - jak wasze banki takiej opcji nie mają i nie wiecie co to
to chyba czas zmienić bank na bardziej "dzisiejszy" a nie zacofany.
@[mikuss]
Co z tego? Wrzuć screeny z transakcji BTC z odpowiednimi datami i kwotami po kursie z danego dnia. Poza tym, nic Ci do tego z jakiego banku korzystam oraz usług jakie oferuje.
Mafesto mój temat i tobie nic do tego co w nim wrzucam tak jak nic ci do tego gdzie i w jakim nominale wypłacam pieniądze, życzenia to list do mikołaja na 6 grudnia napisz, chce to wrzucam screen, chce to wrzucam fotkę pieniążków
Wolny kraj jeszcze mamy