(18-06-2015 22:03)selfie napisał(a): (18-06-2015 21:30)Alexis9 napisał(a): (18-06-2015 20:02)selfie napisał(a): (18-06-2015 19:49)Victoremque napisał(a): Moje zgłoszenie anulowali bo napisali, że nie podałem ulicy.. Co to ich obchodzi? Powinni wysłać i tyle. Skoro nie mam ulicy to mam sobie wymyślić? Nie każdy mieszka w mieście. Oszustwo, chcą zaoszczędzić bo za dużo ich wyniosło, na stronie jest napisane że kod nadal działa, wcale nie prawda- nie mogłem zamówić drugi raz i wpisać że nie mam ulicy. Właśnie sobie zrobili u mnie i u znajomych z okolicy antyreklamę.
A co w tym dziwnego że chcą ulicę? 
Przecież pisze, że nie ma ulicy. Może mieszka na wsi i nie ma ulic? 
To chyba nie zrozumiałeś
Napisałem że co w tym dziwnego skoro wysyłają paczkę listem a w takim wypadku musi być podana ulica? (Jeśli się mylę wyprowadźcie mnie z błędu)
Nie musi być podanej ulicy.. Skoro nie mam to jakbym odbierał listy z banku, rachunki itd?

Miejscowość, numer domu, kod pocztowy.
(19-06-2015 19:14)MAZIK napisał(a): Maja swoje procedury zabezpieczajace wiec wyamgaja ulice i pewnie 1 wysylka na i osobe / 1 ip dlatego 2 raz nie mogłes zamowic.
Ja nic nie kombinowałem, zamówiłem po prostu jedną sztukę.
Co do ostatniej wypowiedzi to mogli napisać, że się skończyły to bym zrozumiał, a nie sobie wymyślać śmieszne powody, że nie podałem ulicy skoro jej nie mam

Victoremque, dumny członek
http://zarabiam.com od Nov 2013.