Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Zarabiaj od 1$ do 2$ dziennie, Włączając tylko BOTA
(18-04-2015 16:04)Voldir napisał(a): shorte nie zezwala na auto surfa i banowali przy dniu wypłaty, więc nie bądźcie tacy pewni swoich $$
To nie autosurf tylko spam. Na shorte nie byłoby problemów, tylko że shorte ma niższe stawki i trzeba odczekać 5 sekund. No i w shorte masz linki, a tutaj powinieneś mieć banery. Promować shorte by tym można, co do tego nie jestem pewien(a raczej zdziwię się jak wypłacą, ale wiem że jeśli jednak wypłacą to będę sobie pluć w brodę że nie korzystałem mimo że o tym wiedziałem)
Powiem Ci tak : Prąd i internet mam za darmo to jest po prostu kolejny program który puszczam i sobie działa na drugim komputerze Wolę tak niż próbować w innym serwisie który nie wiadomo jak będzie na to patrzał przy wypłacie
(18-04-2015 16:27)Dramer napisał(a): Powiem Ci tak : Prąd i internet mam za darmo to jest po prostu kolejny program który puszczam i sobie działa na drugim komputerze Wolę tak niż próbować w innym serwisie który nie wiadomo jak będzie na to patrzał przy wypłacie