Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Taki jest Wasz LeadMore :) » Z pozdrowieniami dla Pana Arka

Autor Wiadomość
RE: Taki jest Wasz LeadMore :)
Sprawdź:
Ja tak nie pisałem :v

Drugi kolega zdecydowanie bardziej wziął to do serca, ja przeszedłem na Premium SMS i jest ok Smile
Dużo zwróciło ci się starterów? Będzie 10zł?

akiioto, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2015.
Posty to sobie nabijaj w Off-Topie kolego. Zgłaszam Twój post.
Jakby LM naprawdę robiło ludzi w konia to zbanowaliby kogoś kto ma potężne zarobki a nie jakiegoś zielonka z 3 stówami... z reszta autorowi tematu nagle przeszło wiec temat zamknięty.
Nagle? to co ma robic? 5 dni nie spac o 100zl? ja bylem lekko ''zdenerwowany'' przez 2 dni o 300zl i co mam zrobic? isc do sądu? pff
(09-04-2015 13:40)Terrorak napisał(a):  Nagle? to co ma robic? 5 dni nie spac o 100zl? ja bylem lekko ''zdenerwowany'' przez 2 dni o 300zl i co mam zrobic? isc do sądu? pff

I co powiesz, ze nabijałeś sobie na starterach a oni podejrzewaja, ze ludzi nie oszukiwales na prawde, tylko sam siebie?
Wyjdź już się nie kompromituj..
(09-04-2015 13:40)Terrorak napisał(a):  Nagle? to co ma robic? 5 dni nie spac o 100zl? ja bylem lekko ''zdenerwowany'' przez 2 dni o 300zl i co mam zrobic? isc do sądu? pff

Było nie lecieć w kulki i nie byłoby tego i innych tematów jakie to LM jest złe.
Glosy: kuba48 (+1)
W zadne kulki nie lecialem, wszystko nabite przez innych, pisalem, sprawdzcie moje STALE JEDNO ip z tymi niby fraudami czy jak tam to sie nazywa, nie mam nic do ukrycia Smile
@up Czy Ty rozumiesz gościu, że to, że masz stałe ip wcale Cie nie usprawiedliwia? Mogleś iść do Babki,Dziadka,Ciotki,Wujka,Kolegi,Koleżanki i mógłbym wymieniac w nieskonczonosć.. Albo poprosic znajomego zeby Ci wysłał... sposobów jest dużo wiec Twoje stałe ip nikogo nie interesuje.
Ewentualnie korzystać internetu mobilnego i rozłączać i łączyć się co "leada" Big Grin
Wątek zamknięty