Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Cóż mogę powiedzieć @[MoveR28] przeszedł pozytywnie wszystkie etapy weryfikacji, jednak jak sam stwierdził na grenladni czy Antarktydzie i tak nikt go nie znajdzie (specyficzny humor 2 ), póki co kontakt jest tak jak w temacie się przewinęło zostawiłem moją kasę do końca miesiąc wtedy będzie większy zysk. Autor projektu nie zdradza szczegółów jak to robi ale konkretny procent zysków można wyciągnąć z tego. Jak pieniądze razem z zyskami dostanę dam tutaj potwierzdenie.
Dodam, że pozostałe osoby które zainwestowały także pozostawiły ją do końca miesiąca. Także dopiero wtedy będzie widoczna moja wypłacalność
P.S na fb pisałem o Alasce
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-04-2015 20:15 przez MoveR28.)
Ja również jak nitram zostawiłem do końca miesiąc, nie zawiodłem się, jest kontakt stały, na pewno wrzucę potwierdzenie, liczę na owocną dłuższą współprace