Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Wasze propozycje konkursowe !

Autor Wiadomość
RE: Wasze propozycje konkursowe !
Sprawdź:
Moim zdaniem lepszy byłby 1.6 Smile
Nie wiem czy już była taka propozycja ale myśle że dobrym rozwiązaniem byłby quake live
(20-12-2009 13:11)magik1907 napisał(a):  Nie wiem czy już była taka propozycja ale myśle że dobrym rozwiązaniem byłby quake live

Pojedynek był już rozgrywany w quaka 2 MP.

Ja myślę, że moglibyśmy zagrać w Wormsy.Wink Na pewno każdy grał w tą grę i kuma o co w niej chodzi.Tongue
wormsy mozliwe ze przejdaWink puki co c&c generals

[Obrazek: zarabiam.com.png]
Ja jestem za CS'em 1.6
wormsy niezły pomysłSmile
Wiem że był już quake 2 MP ale chodzi mi o konketnie o tą nową darmową wersje...

Co do wormsow to naprawde dobry pomysł ale jakby to była któraś z tych starszych częsci bo tamte mi sie najbardziej podobały

A i jeszcze heroes of might and magic
herosa na pewno tu nie bedzie , co do wormsow to pewnie armagedon.

proszę już nie wspominać o quaku,csie jako iż jest to bezcelowe (w offtopie cs ma swoje miejsce gdzie byly rozgrywane turnieje przez marello, a quake juz sie odbyl).

Jeśli macie jakies inne pomysły oprocz gier to chętnie posłucham.

pozdro

[Obrazek: zarabiam.com.png]
Dobry pomysł z Wormsami Big Grin Najlepiej Armageddon bo najprostsza i najłatwiejsza, na pewno każdy by sobie poradził bezproblemowo.
Też jestem za wormsami tylko trzeba sprawdzić czy da się przez Hamchi Smile

[Obrazek: 50_CENT_Vector_Signature_by_mikevectores.png]
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: