Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(26-01-2015 14:33)misterzelek napisał(a): Polecasz bardziej PPI Czy PPA ?
Ja osobiście PPA, co zreszta widać po dzienniku. Tam za małe stawki są. Tutaj jak wpadnie to wpadnie porządnie (jak ostatnio po 9$ z Holandii i 12$ z Austrii). Ale wiadomo co kto woli.
Dziś tak jak podejrzewałem na koncie zarobione równe 0 Padły wszystkie filmy i nim wróciłem do domu, wrzuciłem je ponownie mamy nowy dzień Mam nadzieję że jutro będzie lepiej i to tylko jeden, jedyny taki dzień na długi okres czasu.
Cel miesięczny:
Dziś zarobiłem: 0$
Zarobki: 82,44$/50$
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-01-2015 01:13 przez mucios.)
No i bardzo szybko minął pierwszy miesiąc po powrocie do PPA. Zarobiłem w tym czasie ponad 96$ co jak dla mnie świetnym wynikiem. A tym bardziej się cieszę jak pomyślę że zakładałem początkowo jedynie 10$
Pierwszy miesiąc minął pod znakiem tworzeni bloga z hackami/crackami oraz promowaniu go na YT. W tym miesiącu skupię się bardziej na promowaniu go w wyszukiwarkach (Google) i także (tak jak i w styczniu) zarobki będą jedynie miłym dodatkiem. Nie nastawiam się na jakieś boom i w tym miesiącu celem będzie 50$ które mnie zadowoli
Wypłata z poprzedniego miesiąca już na koncie Niestety z powodów osobistych na chwilę obecną nie zarabiam praktycznie w ogóle Wracam z pełną pompą za około tydzień
Po około tygodniu poślizgu w końcu otrzymałem z powrotem swojego laptopa
Dziś wrzuciłem pierwsze filmy na YT i spirala zaczyna się ponownie kręcić. Pojawiają się pierwsze UV i może coś wpadnie.