Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
MixSub.pl - Zamknięte Beta Testy! » Rewolucja na rynku SMS Premium i Subskrybcji

Autor Wiadomość
RE: MixSub.pl - Zamknięte Beta Testy!
Sprawdź:
Pusta oferta;
Wszedzie pisze ze ;
Koszt wysłania SMS wynosi 1 PLN (1.23 PLN brutto)
Wyczyść ciasteczka i spróbuj jeszcze raz albo wejdz przez tryb incognito. U mnie wszystko jest dobrze, każdy link ma inny koszt SMS'a w stopce.
(25-12-2014 02:49)bolo9797 napisał(a):  Pusta oferta;
Wszedzie pisze ze ;
Koszt wysłania SMS wynosi 1 PLN (1.23 PLN brutto)

Stawka zapisuje sie w ciasteczkach

[KUPIE] Reklama facebook/instagram/snapchat/inne - dowolna kategoria KLIK
(25-12-2014 00:34)broofie napisał(a):  Dlaczego? @[Varnity]

Wszystko perfidnie skopiowane, nawet programy, gdzie tu oryginalność i nowoczesność? Zastanówcie się.
Pozyjemy zobaczymy.
ddww jest właścicielem serwisu? jak pamiętam był on właścicielem HotCash i zwinął się nie wiadomo kiedy.
No niestety muszę się wtrącić, możecie przestać wprowadzać użytkowników perfidnie w błąd? Bo albo udajecie debili albo nimi jesteście i chcecie debili zrobić z użytkowników. Nie ma znaczenia gdzie macie firmę, może to być kamczatka a może być i korea północna, liczy się to gdzie świadczycie usługę, a tutaj konkretnie świadczycie ją w Polsce. Mówiąc, że nie świadczycie jej na terenie UE najzwyczajniej w świecie mijacie się z prawdą ponieważ SMSy premium macie na Polskę. Jak czytałem ten temat to po prostu głupota i niewiedza wylewała się na każdej kropce w zdaniu. Jeśli nie macie o niczym pojęcia to zostańcie przy surfach, a waszemu prawnikowi dajcie spokój, męczycie go w święta, niech się nacieszy, bo niedługo trzeba będzie wracać do przedszkola.
Glosy: DzejkobPL (+1), nykkusek (+1)
Nie wiem w ogóle skąd wziął się pomysł że mając firmę nie zarejestrowaną w Polsce, jesteście ponad prawem? Skoro ustawa ma zmienić prawo obowiązujące w Polsce to ja nie rozumiem w ogóle tej rozkminy. Zmienione będą usługi świadczone w Polsce, Polakom.

Najprostsze porównanie to takie że... Będąc Polakiem jeżdżę że światłami cały dzień a już po wjeździe na teren Niemiec nie ma obowiązku jazdy na światłach. Na autostradzie w Polsce masz 130-140 a w Niemczech już bez ograniczeń. To Wy macie się dostosować do prawa/przepisów danego Państwa. Chyba na bardziej debilnym przykładzie nie dało się tego wytłumaczyć.
(25-12-2014 11:34)Voldir napisał(a):  Dokładnie. Nie wiem w ogóle skąd wziął się pomysł że mając firmę nie zarejestrowaną w Polsce, jesteście ponad prawem? Skoro ustawa ma zmienić prawo obowiązujące w Polsce to ja nie rozumiem w ogóle tej rozkminy. Zmienione będą usługi świadczone w Polsce, Polakom.

Najprostsze porównanie to takie że... Będąc Polakiem jeżdżę że światłami cały dzień a już po wjeździe na teren Niemiec nie ma obowiązku jazdy na światłach. Na autostradzie w Polsce masz 130-140 a w Niemczech już bez ograniczeń. To Wy macie się dostosować do prawa/przepisów danego Państwa. Chyba w bardziej debilny sposób nie dało się tego wytłumaczyć.

Tak samo niemcy wiele razy dostawali mandaty za brak świateł będąc w PL, trafne porównanie.
Musiałem się troszkę do edukować z ich prawa drogowego zanim zacząłem jeździć tam regularnie co 3-4 miesiące.
Wątek zamknięty