Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(22-12-2014 14:34)patulsky1337 napisał(a): gdzie promować dzisiaj programy? na facebooku po lekkim spamie juz 5 kont zablokowanych ; / i ta skuteczność 0%...
(22-12-2014 14:34)patulsky1337 napisał(a): gdzie promować dzisiaj programy? na facebooku po lekkim spamie juz 5 kont zablokowanych ; / i ta skuteczność 0%...
Trudno określić jakie programy promować DZISIAJ, wszystko zależy jaką masz niszę pod to dobierasz program myślę, że skuteczność wtedy nie będzie wynosić 0%
Moja propozycja. Możliwość zmiany koloru czcionki w pustej ofercie. Wysłałem do weryfikacji i po zaakceptowaniu standardowa czcionka na białym tle wygląda w ogóle nie czytelnie
(22-12-2014 16:46)Voldir napisał(a): Moja propozycja. Możliwość zmiany koloru czcionki w pustej ofercie. Wysłałem do weryfikacji i po zaakceptowaniu standardowa czcionka na białym tle wygląda w ogóle nie czytelnie
Trafna uwaga, jeszcze dzisiaj powinniśmy wprowadzić
Dzięki za uwagę Miałbym jeszcze jedną propozycję. Zrobić np. oddzielny przycisk żeby wysyłać pustą do weryfikacji bo tak jak ja np. personalizuję pustą i przebieram tła to mija się z celem wysyłanie co chwilę do weryfikacji i po zaakceptowaniu dopiero można zobaczyć jak to wygląda. Przycisk Zapisz a drugi np. Weryfikuj