Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Play4Win.pl - baw się i zgarniaj Nagrody!

Autor Wiadomość
RE: Play4Win.pl - baw się i zgarniaj Nagrody!
Sprawdź:
Więc, jeśli nie biorę udziału w GetWinie to nie mam szansy zdobycia nagrody?
Chyba nie

Ja mam pomysł - kupno prób do gier za punkty.
zarejestrowałem się zobaczymy jak to będzie wyglądać
Kiedy zakupione monety wpływają na konto?
Zapoda ktoś linka do tego rankingu?
Zobaczymy co z tego będzie, ale zapewne stracę tylko czas ...

⚡Sprzedam Konta Facebook⚡
✔ staż
✔ znajomi
✔ marketplace impreza
Czy bez wydanej ani złotówki, codziennym logowaniu i robieniu wszystkich możliwych zadań, wygram nagrodę?
Bo nie sądzę :c
(01-12-2014 13:55)emillo1212 napisał(a):  Więc, jeśli nie biorę udziału w GetWinie to nie mam szansy zdobycia nagrody?

Są dwa rodzaje getwinow, w ktorych mozesz wygrac nagrody. Tylko w czasie getwinu.

(01-12-2014 15:37)poduszka12 napisał(a):  Kiedy zakupione monety wpływają na konto?

Powinny od razu.

(01-12-2014 16:15)MacieG napisał(a):  
Czy bez wydanej ani złotówki, codziennym logowaniu i robieniu wszystkich możliwych zadań, wygram nagrodę?
Bo nie sądzę :c

Nikt Ci nie da 100% pewnosci. Nawet jakby mial premium. W czasie getwinu zabaw na koncie basic masz 14 prob lacznie do zabaw, to duzo. Wszystkie nagrody na getwinie zabaw sa dla poziomu basic, silver i gold. Tak wiec to kolejny krok, ktory daje Ci szanse na wygranie KAZDEJ nagrody., a nie wybrane dla poszczegolnych poziomow.

Play4Win.pl, dumny członek http://zarabiam.com od Nov 2014.
To dlaczego ja miałem tylko jedną próbę która szybko wykorzystałem i nie mam żadnej?
Chodzi, ze 1 faza trwa 14 dni i na koncie basic masz jedna probe dziennie, wiec lacznie 14 (jezeli dzisiaj zaczynasz).

Play4Win.pl, dumny członek http://zarabiam.com od Nov 2014.
Serwis ogólnie wydaje się ok.
Proponował bym jednak zmianę fontu bo tekst który jest napisany wersalikami jest słabo czytelny, tak w ogóle zwykły tekst np. w p4wTalk jest jeszcze trudniejszy do czytania. Poleciłbym ogólną zmianę fontów w całym serwisie na coś bardziej czytelnego. Smile
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: