Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Zarabiaj bitcoiny grając w grę podobną do flappy bird
Sprawdź:
Dobra gierka, serwis
Pograłem troszkę i zarobiłem na wypłatę "próbną" i dostałem w ciągu kilku sekund. Zleciłem 0.00016867 BTC i otrzymałem 0.00011867 BTC więc miałem tak jak wszyscy 5K prowizji przy takiej kwocie. Trochę duża prowizja ale niema co narzekać bo w miarę szybko się zbiera, jeżeli ogarnia się grę ;p
@Up
Ja mam taki zamiar grać teraz (jak tylko zdobędę 0.002BTC) tylko trochę się obawiam, że stracę sporo ;/
Może ktoś się orientuje po ile tam średnio gracze zdobywają punktów? Ja osobiście gram słabo, najlepszy wynik 80+ miałem ;] Ale z gry na grę coraz lepiej mi to wychodzi
zdobywają średnio do 50-60pkt, więc przydałoby się mieć cały czas powyżej tych punktów. W przeciwnym razie musisz się pogodzić z przegraną lub innym miejscem (3miejsce odzyskujesz wkład za wejście do turnieju)
Dzięki za informacje.
Więc na ten moment nie zacznę grać za stawkę 0.002 BTC gdyż jestem dużo za slaby w tą gierkę ;( Średnio zdobywam 15-30 więc wolę nie ryzykować, że stracę 0.002 BTC, a to już się dość sporo zbiera więc muszę się doszkolić :]
Może jakieś porady macie ?
TeYroXOfficial, Ty już grasz za stawkę 0.002 BTC? Jak Ci idzie, jeśli można spytać ?
(02-11-2014 19:17)Adriano42 napisał(a): Dzięki za informacje.
Więc na ten moment nie zacznę grać za stawkę 0.002 BTC gdyż jestem dużo za slaby w tą gierkę ;( Średnio zdobywam 15-30 więc wolę nie ryzykować, że stracę 0.002 BTC, a to już się dość sporo zbiera więc muszę się doszkolić :]
Może jakieś porady macie ?
TeYroXOfficial, Ty już grasz za stawkę 0.002 BTC? Jak Ci idzie, jeśli można spytać ?
Prosta rada, podchodź do rur od dołu . Trochę pograsz i zacznie się ta gra robić łatwa.
(02-11-2014 22:47)Matixio napisał(a): Nie umiem tak szybko nabijać ja mam zaledwie 62k od wczoraj jak wypłaciłem
Rano nabiłem 200 wyzwań head to head w 30-40min jak oglądałem youtube, a potem jak grałem w csa pomiędzy rundami jak padałem i musiałem oglądać grę, to zamiast oglądać zbijałem wyzwania i wpadło 110k