Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Eforsa.pl - Temat Ogólny » Dyskusje ogólne dotyczące Programów Partnerskich Eforsa.pl

Autor Wiadomość
RE: Eforsa.pl - Temat Ogólny
Sprawdź:
Eforso, co trzeba u was zrobić by otrzymać u was dodatkowe wewnetrzne numery ivr?? Na chacie z dziewczynami nigdy nic się nie załatwi to może tu napisze. Informatycy rzekomo tak zapracowani ze nawet minuty nie znajdą by to zrobić(a nowościami to nas zalewacie...), albo "mechanizm dodawania wewnetrznych nie jest dopracowany."
- serio 2 lata ponad już macie ivr i dalej niedopracowane?
Będą dodatkowe wewnetrze, to zwiększe zarobki= wieksza prowizja dla was.
Więc to na prawdę taki problem z tym zrobić? Zwłaszcza że już w przeciągu 2 lat kilkukrotnie o nie pisalem
Cześć eForsa!
Mam pytanie odnośnie wypłat, zawsze robiono je w 2, max 4 dni.
Pytam awaryjnie bo mam pewnie zoobowiązania i muszę wiedzieć czy mogę się z nich wywiązać.

Zleciłem wypłatę 25-ego marca, co daje już 9 dni roboczych, w których czekam na wypłatę (wiem że macie termin do 14 dni)
Po prostu pytam czy są jakieś przestoje, o których nie wiem, może przez przypadek moja wypłata gdzieś 'ugrzęzła'
czy powinienem po prostu poczekać?

W każdym razie gorąco czekam na odpowiedź.
Pozdrawiam !
HardCoreSex sprawdzimy wszystko oczywiście, taka sytuacja nie powinna mieć miejsca. Czy możesz napisać na PW swój login. Zweryfikujemy oczywiście wszystkie płatności z tego pakietu jak najszybciej.
Napisałem !
Dzięki za pomoc ! Tongue
kiedy wyplaty??
Aktywacja konta tydzień i trwa a ponoć w 72h ma być.. Undecided
Konto powinno już być aktywne.
(09-04-2019 12:50)batman napisał(a):  kiedy wyplaty??

Wypłata oczywiście jest już zrealizowana. Standardowo termin wypłaty do 14 dni ale zawsze staramy się je zrealizować szybciejSmile
Hej, pochwali się ktoś jak tam leci DCB? bo nie wiem czy warto wracać i odpalać zaplecza. Idea

komiks, dumny członek http://zarabiam.com od Jun 2017.
Tak sobie
Odpowiedz