Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion!
Coś jest ogólnego 1,5h temu normalnie ładowałem - teraz nie mogę dodać. Trzeba poczekać aż to naprawią.
Z innej beczki, bo jeszcze nie było dziś tego pytania Są opóźnienia rozsyłkowe czy ludzi przestali się nabierać popołudniową porą?
Już działa dodawanie zdjęć
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-06-2014 16:30 przez mucios.)
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion!
(11-06-2014 16:30)kariolmax napisał(a):
(11-06-2014 16:24)mucios napisał(a): Coś jest ogólnego 1,5h temu normalnie ładowałem - teraz nie mogę dodać. Trzeba poczekać aż to naprawią.
Z innej beczki, bo jeszcze nie było dziś tego pytania Są opóźnienia rozsyłkowe czy ludzi przestali się nabierać popołudniową porą?
Masz info na górze panelu FS
@Kiljan jednak się nie uchronisz od spamu związanego z rozsyłką
Nie rozumiem po co się uruchamiasz nic nie wnosząc do tematu. Zapytałem się czy występują dziś opóźnienia czy jest ok mimo wysyłki. Dziś nie padło to pytanie więc nie jest to żaden SPAM