Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
[PŁACI] neobux.com

Autor Wiadomość
RE: [PŁACI] neobux.com
Sprawdź:
Nawet po tym, jak zaspamowałem im skrzynkę tymi kilkonastoma mailami, to i tak dalej do nich piszę - w mniejszych ilościach, ale piszę i mi to akceptują wszystko Smile

Coś mało tych ofert z Mobile mam, niech przybędą nowe wreszcie!
...
tymczasem bardzo prosty minijob i 20 centów wpadło w 2 minuty roboty. (ten o instrukcjach obsługi)
...
A ja od 3 dni czekam na dodanie NeoCoins, dziś napisałem do nich na stronie i dalej nic Tongue
(18-04-2013 22:35)makingmoney napisał(a):  Oo to leniwy trochę jesteś Wink
Kilku poleconych osiągnęło limit, czyli zrobili po 100.

wiem - jakos szczegolnie nie przykladam się do tego ...

diablo - take it easy - ostatnio ktoś pisał, że dopiero po tygodniu mu rozliczyli...
3,6$ w godzinke, fajny task był Big Grin
...
Zauważyłem, że ofert których liczba coinsów jest taka sama (czyt. oferty powiązane) nie warto robić kilkoma kartami, bo mimo iż matomy uzna je za wykonane i napisze w mailu, że przydzieli punkty to i tak te punkty dostaniemy tylko raz. Undecided Dostałem dziś 13 maili z potwierdzeniem, że zadania wykonane, ale neocoinsów dostałem tylko za 9 z nich. 4 oferty za taką samą ilość punktów robiłem z dwóch kart, czyli wychodzi na to, że policzyło mi tylko z 1 karty.
Ja wciąż czekam na swoje startery z Play, które zamówiłem 2 dni temu. Realizacja przyjęta i jest niby wykonywana. Orientuje się ktoś w jakim czasie przychodzą? ^^
Odpowiedz