Nie zablokowałem Tobie dostępu do gry. Przeczytaj uważnie jaki komunikat Ci się wyświetla. Zapewne to cloudflare, które z powodów bezpieczeństwa blokuje dostęp na kilkanaście minut w przypadku floodowania odświeżeń lub strony logowania. Niestety coalco czasem pada ofiarą ataku DDoS i byłem zmuszony wprowadzić takie a nie inne zabezpieczenia. Zapewniam jednak, że Twoje konto jest aktywne i za momencik będziesz mógł się zalogować.
Jeśli otrzymujesz komunikat w takim stylu, to sprawa wyjaśniona.
PS. Nigdy, przenigdy nie zablokowałbym nikogo za trudne pytania. Swoją drogą, nie zauważyłem abyś takie kiedykolwiek zadał.
Jeśli znasz angielski to tutaj możesz sobie poczytać o tej opcji:
Common uses for Rate Limiting are:
- to protect your site from a layer 7 (HTTP-based) DDoS attack that is either not stopped by "I'm Under Attack" mode or in situations where using "I'm Under Attack" mode is not desired (e.g. if you have legitimate automated traffic that would be unable to pass the challenge, or you do not wish to show an interstitial challenge page to users).
- to protect login forms from brute-force password-guessing attacks.
- to limit how often a client can access a resource that has a high processing cost on your origin, e.g. forum searches, certain API calls or other database-intensive actions.
Zazwyczaj cloudflare nie blokuje tymczasowo IP bez powodu.