Tragedia.

Epc na poziomie 0,05 gdzie nie sięgając dalej to jeszcze na początku roku miałem po około 0,10 jak nie więcej co dawało mi praktycznie 2x większe zarobki za taką samą dawkę trafficu:
Teraz wiadomo czasem trafi mi się lepszy dzień, ale ogólnie rzecz biorąc te epc to porażka w porównaniu z tym co miałem wcześniej.
Rzecz jasna clicków też mam trochę mniej co widać na screenach, ale ta różnica w zarobkach jest spora. Sprawdzałem też earnings per user i są dwa razy mniejsze.
Ja nic nie zmieniałem i długo szukałem przyczyn tego stanu rzeczy i jedyne co na ten moment wiem na pewno to to, że reklamodawca od portal quest zbanował moje id na swoje oferty i nie mogę z nich korzystać do pewnego czasu, a to są w miare dobre oferty obecnie np. portal quest z tego co widzę jest top1 na androida na US obecnie jeśli chodzi o epc nie mówiąc już o innych krajach t1. Ten problem czyli banicja ofert to kwestia kilku dni i po tym czasie zostanie rozwiązany.
Oczywiście cały czas pracuję tylko jak widzicie trochę mi się to wszystko nie układa.