Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
[SCAM] My24HourIncome

Autor Wiadomość
RE: Największy start w historii RevShare - MY 24 HOUR INCOME - program topowego rekrutera
Sprawdź:
Każdy kto jeszcze promuje my24 i wierzy w jego powstanie powinien sie wstydzić że ciśnie taki kit swoim poleconym bo środki zamrożone od kilku miesięcy a i tak spotkałem kilku agentów co mi wmawiali że my24 to jeszcze powstanie i że to super projekt Wink

Dziennik Hyipiarza Big Grin - https://zarabiam.com/Temat-Dziennik-Hyip-iarza-P-176214
Glosy: rafi213 (+1)
RE: Największy start w historii RevShare - MY 24 HOUR INCOME - program topowego rekrutera
Teraz już bez sensu jest promowanie tego revshare. Fakt - niby działa. Niestety są Liderzy, którzy promują niektóre programy na siłę. Zależy im tylko na prowizji. Radzę się takich osób wystrzegać i po prostu włączyć myślenie.
To już powinno być w scamie mimo że "płaci" bo jeszcze ktoś wpadnie na pomysł żeby tu zainwestować.
Można rzucić okiem Tongue

Hope you are doing great!

As promised last week, we have posted a blog post with all the proofs that my24hourincome.com is using the decoded version of our script.

Please find the link of the Blog Post as below:

https://www.proxscripts.com/blog/piracy-...income-com

With this blog plost and the proofs provided, it is crystal clear that my24hourincome.com is using our pirated script and is involved in an illegal activity.

Thanks & Regards,
~ Team ProXScripts
(19-01-2017 22:56)adik7276 napisał(a):  To już powinno być w scamie mimo że "płaci" bo jeszcze ktoś wpadnie na pomysł żeby tu zainwestować.
Wtedy moze inni jeszcze zarobią Jerk
Mogę wypłacać tylko 11$ dziennie....Wiecie o co chodzi ?
Drew zostal oskarżony o uzywanie nielegalnego oprogramowania juz samo to powinno wam dac do myślenia, poza tym jest wielce prawdopodobne ze on na spolke ze swoim wspolnikiem wyprowadzili kase z programu
Że wyprowadzili kasę z programu to jest bardziej niż pewne. Tak to musi działać, zaszło to za daleko i oczywiste jest że nie rozdadzą pieniędzy które uzbierały się przez te miesiące. Nigdy tak nie było i nigdy tak nie będzie że program będzie płacił gdy wypłaty zaczną przewyższać wpłaty... A wpłat tutaj nie było, bo od kogo? Jak tu nowych ludzi można było na jednej ręce liczyć. Tylko głupcy nadal wierzą w ten program, podobnie jak w MX'ie.

Exclamation Z revshare jest jak z ludźmi - na każdego przyjdzie odpowiednia pora i trzeba się z tym pogodzić dając mu odejść. Sad
Teraz, żeby zlecić wypłatę trzeba wpłacić świeże środki. Ja również już jakiś czas temu się z programem pożegnałem, ale teraz pożegnałem się też z nadzieją na jakieś drobne wypłaty. Tyle w temacie jak dla mnie. Jeśli ktoś się bawił z głową to w odpowiednim momencie wyszedł i zarobił Smile
a moze by tak szanowny kolega zmienił temat i w nim dopisal słówko Scam Tongue
Glosy: averegen (+1), kozaq21 (+1)
Wątek zamknięty