Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wojtek574
Tak, niestety po tym, co dzieje się z zarobkiem na polski traffic musiałem odpuścić i zająć się tym, czego może nie być za kilka miesięcy. To nie koniec jednak
Projekt pod SMS Premium skończony (drobne poprawki zostały, ale zajmę się tym... kiedyś ).
Promocja agresywna, myślę, że na dniach pojawi się pierwsza płatność
Niestety zaczyna się rok szkolny, co za tym idzie... pracować będę sporadycznie. Będę musiał się przyzwyczaić do roboty mobilnie
Plan dnia będzie zazwyczaj wyglądał tak:
trening-szkoła-czas wolny-siłownia
ALBO:
szkoła-trening-siłownia
W pierwszym wypadku jest czas wolny, ale czas wolny nie oznacza siedzenia przy komputerze, a spotkanie z dziewczyną, czy znajomymi
Będzie ciężko, ale dałem radę w 2015/2016, dałem radę w 2016/2017, czemu miałbym nie dać rady w 2017/2018?
Zaplecze mam już mocne, praktycznie żadna nisza nie straszna - teraz tylko dobrze rozporządzać czasem i podejmować dobre decyzje
Saldo Bitcoin rośnie! Spoko taktyka jest, ciężko będzie stracić
Ten rok jest mój!
Nuta, która dawała mi wieczornego kopa na siłowni a potem, wracając - na komputerze
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-09-2017 14:03 przez mahuzz.)
Pierwszy dzień szkoły, ale zacznę post mocnym: ZBUDOWAŁEM CHOLERNE IMPREMIUM.
Wow. Teraz jeszcze chciałem się przyjrzeć dokładnie, ale NIE MA strony która spadła w SERPach od początku roku (poza tą pierwszą, z lipca 2016, ale i ona wraca na dobry tor - z drugiej strony w google już jest top5 na głównej frazie).
Q & A!
Zdecydowałem się w końcu Przez najbliższy czas możecie mi zadawać pytania w dzienniku, na forum, na GG. Postaram się na najciekawsze odpowiedzieć oficjalnie, w tym temacie
DYWERSYFIKACJA SERWISÓW! Dla informacji, póki co: eforsa, LeadNow.
Powiem też, że wpadły już jakieś aktywacje dzisiaj, więc może to początek dobrych czasów..
Ale! Ruch kiepski, w końcu pierwszy dzień szkoły
Rozkręćmy dziennik! PYTANIE DO CZYTELNIKÓW: czego potrzebujecie? czego chcecie się dowiedzieć odnośnie pracy z SEO?
Dzisiaj 85zł, pierwszy dzień szkoły!
Ruch zrozumiale niski, niecałe 200uu, natomiast... konwersja dzisiaj na dwóch serwisach: 9% i 20,37% - spokoooo!
Teraz nachodzi Was pewnie myśl... przecież dniówki były codziennie takie wysokie!
A no były, ale działałem na najniższej stawce MT, a więc odnowienia były codziennie. Teraz nisze z większym ruchem są ustawione na MT które kosztuje subskrybenta 18,45, ale odnowienia są tylko w poniedziałki i piątki
W skali miesiąca w sumie wychodzi chyba podobnie, ale konkretnie tego nie analizowałem
Dobranoc!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-09-2017 21:27 przez mahuzz.)