Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witam, mam pytanie czym się różnia systemy : MT PLAY, MT HDPLAYER? oba systemy maja funkcje odnowień 7,5zł wiec w czym rzecz? PS. jestem nowy w eforsie, kiedy wpadają leady z odnowien i czy to są kwoty 7,5zł od leada czy mniejsze? pozdrawiam
(16-06-2016 17:46)grubyst napisał(a): Witam, mam pytanie czym się różnia systemy : MT PLAY, MT HDPLAYER? oba systemy maja funkcje odnowień 7,5zł wiec w czym rzecz? PS. jestem nowy w eforsie, kiedy wpadają leady z odnowien i czy to są kwoty 7,5zł od leada czy mniejsze? pozdrawiam
Nie różnią się niczym. Ja wybrałem HD PLAYER
7,5zł otrzymujesz za subskrypcję jak i odnowienie, stawka taka sama.
(16-06-2016 22:47)grubyst napisał(a): @id-user no pewnie repucik poleciał jeszcze pytanko czy można podpiąć jakoś drugą subskrypcję pod ten system MT HDPLAYER?
Sama jest podpieta. Po pobraniu na MT HDPLAYER Jest wtedy MT-PLAY