Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
W tydzień poszły o 87 % w górę, a to prawdopodobnie dopiero początek. Do MTV/PV wraca dużo starych użytkowników i wydaje się, że MTV z prawie upadłego projektu, może stać się bardzo ważnym graczem w świecie zarabiania online. Do tego zewnętrzne źródła dochodu przynoszą coraz większe pieniądze i efekt natychmiast widać w akcjach MTV.
kto zyskuje i czy można cokolwiek wygrać dla siebie jako użytkownika Paidverts czy tylko chodzi o ranking najlepszego kraju i gracza?? co się z tym wiąże? jakie wygrane itp..?
gdyby ktoś mógł udzielić informacji to będę zobowiązany
W warclicks nie ma żadnych wygranych, liczy się tylko ranking. Z tego co się orientuję to następna gra na iOS/Andorid "Sumo Roll" będzie oferować jakieś wygrane.
Mam pytanie odnośnie MTV a dokładnie zarabianie na akcjach:
teoretycznie według strony:
You currently own 212 royalty positions. Constituting 0.000042400% of the profitability of MyTrafficValue.
Earning $0.0000001060 per $1 of main investment turnover.
i tak zatrzymałem się na jakiś czas, nie dokupowałem royalty positions, ale stan konta jak był 0.00 tak nadal jest taki sam, co należy zrobić by zarobić na dywidentach z MTV? Może mi to ktoś "po ludzku" wytłumaczyć?