Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Cashbill w przyszłym tygodniu powinien przelać kasę, wtedy od razu zlecimy wypłaty dla Was (również te, które teraz widnieją jako wypłacone, a nie otrzymaliście jeszcze).
Skoro się już tak rozgadałeś, to może zdradzisz coś nt przyszłości serwisu? I nie chodzi mi o to co ma być wprowadzone "kiedyśtam" tylko jak się ma sytuacja z obecnymi programami, a szczególnie z tym jednym zdaniem kurewsko zwiększającym konwersję. Jak to będzie rozwiązane?
(05-04-2014 14:01)biznesxdawid napisał(a): Ja nie tknę kijem tego "programu partnerskiego" dopóki nie zobacze moich 42zł
Dzięki za info ziomus, lepiej idź poklikac na buksach bo ci na chipsy nie starczy.
Jakby nie patrzeć to trochę w tym racji jest. Nie Tylko on stracił te 'grosze' . patrząc na nasze zarobki to nie jest dużo, ale nawet jak kilkanaście osób straciło po 30 a nawet więcej zł (osobiście przepadło mi ponad 100 zł) to uzbieralo się trochę i Vex zyskał na tych gapach, którzy nie zdążyli wypłacić.