Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(25-11-2013 16:51)MegaPp9 napisał(a): Co się stało z ofertami dla Danii? Kiedyś była taka za 2.25$ co się pięknie konwertowała, a teraz jakieś trzy marne...
Chłopaki, widzę że wypłaty szybkie są już bez prowizji ale nadal mnie nurtuje sprawa umów. Chcę mieć pewność czy pieniążki za listopadowe dotrą w sensownym terminie - wydaje mi się, że dla was to nie problem a użytkownikom sporo pomożecie. Jeśli standardowo pójdą 15 to biorę szybką, jeśli uda wam się ogarnąć szybciej, zaczekam
(25-11-2013 23:24)Bolt napisał(a): Chłopaki, widzę że wypłaty szybkie są już bez prowizji ale nadal mnie nurtuje sprawa umów. Chcę mieć pewność czy pieniążki za listopadowe dotrą w sensownym terminie - wydaje mi się, że dla was to nie problem a użytkownikom sporo pomożecie. Jeśli standardowo pójdą 15 to biorę szybką, jeśli uda wam się ogarnąć szybciej, zaczekam