Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
no ja tez mam zaliczone z 1 dnia tylko ze dziwnie bo do zdobycia bez glosowania jest 3 zl. A dostalem 2.80 a przeciez nie ma zadania za 0.20 wiec jaki jest powod net-pay?
(14-04-2012 15:56)Damkofr napisał(a): no ja tez mam zaliczone z 1 dnia tylko ze dziwnie bo do zdobycia bez glosowania jest 3 zl. A dostalem 2.80 a przeciez nie ma zadania za 0.20 wiec jaki jest powod net-pay?
Za cały dzień masz zaliczony czy nie bo mi się pomyliło i mam zaliczone ale nie za cały 1 dzień, więc co jest nei tak się pytam??
Nie wiem czy u Was tylko tak jest ale ja w paru ofertach po otrzymaniu linku aktywacyjnego nie moge ostatniej odpowiedzi zaznaczyc , pytanie z AC cos tam , i nie moge nic wybrac i oferty skonczyc , Wy tez tak macie moze ?
(14-04-2012 22:49)ziomalevil napisał(a): Nie wiem czy u Was tylko tak jest ale ja w paru ofertach po otrzymaniu linku aktywacyjnego nie moge ostatniej odpowiedzi zaznaczyc , pytanie z AC cos tam , i nie moge nic wybrac i oferty skonczyc , Wy tez tak macie moze ?