Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(04-05-2016 17:13)id-user napisał(a): Chyba coś się GLOBALNIE odświeżyło, otrzymałem Subskrypcje z widgeta aplikacji którego już dawno nie promuje a strona nie istniej Plus nagle doszło dziś nagle 6 odnowień w ciągu 2 sek i dochodzą nowe subskrupcje.
Dziękuję eForsa
Nie ma za co! Jesteśmy właśnie po to by takie sprawy dla Was rozwiązywać.
Pszczółki, czy komuś wpadły odnowienia z k4sport?
Nie wiem czy jakieś opóźnienia czy rzeczywiscie peszek, ze z kilkudziesieciu leadów zebranych w weekend, ani jeden się nie odnowił
(13-06-2016 11:16)szykiryki napisał(a): Pszczółki, czy komuś wpadły odnowienia z k4sport?
Nie wiem czy jakieś opóźnienia czy rzeczywiscie peszek, ze z kilkudziesieciu leadów zebranych w weekend, ani jeden się nie odnowił
Ja tego nie reklamowalem ale u mnie dzis tez lipa z odnowieniami.
Zgadza się, część odnowień wpada po północy danego dnia, ale niekoniecznie aż 90%.
(13-06-2016 12:56)themate0 napisał(a): powróciłem do eforsowania po ponad rocznej przerwie i zauważyłem, że 90% odnowień za 2.50 odnawia się po północy
Witamy z powrotem, jakbyś czegoś potrzebował napisz do nas.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-06-2016 13:31 przez eforsa.)