Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Odnowienia » Opóźnienia odnowień, temat związany z odnowieniami

Autor Wiadomość
RE: Odnowienia
Sprawdź:
(04-05-2016 17:13)id-user napisał(a):  Chyba coś się GLOBALNIE odświeżyło, otrzymałem Subskrypcje z widgeta aplikacji którego już dawno nie promuje a strona nie istniej Big Grin Plus nagle doszło dziś nagle 6 odnowień w ciągu 2 sek i dochodzą nowe subskrupcje.

Dziękuję eForsa Heart
Nie ma za co! Jesteśmy właśnie po to by takie sprawy dla Was rozwiązywać.
Dobre wieści! Chcieliśmy poinformować, że zaległe odnowienia powinny zostać uzupełnione w przeciągu najbliższych dwóch dni. Wink
Kolejne odnowienia wpadły dziś w południe.

[Obrazek: 27.png]
Pszczółki, czy komuś wpadły odnowienia z k4sport?
Nie wiem czy jakieś opóźnienia czy rzeczywiscie peszek, ze z kilkudziesieciu leadów zebranych w weekend, ani jeden się nie odnowił Tongue
(13-06-2016 11:16)szykiryki napisał(a):  Pszczółki, czy komuś wpadły odnowienia z k4sport?
Nie wiem czy jakieś opóźnienia czy rzeczywiscie peszek, ze z kilkudziesieciu leadów zebranych w weekend, ani jeden się nie odnowił Tongue

Ja tego nie reklamowalem ale u mnie dzis tez lipa z odnowieniami.
No to czekamy, może po północy wpadną Smile
powróciłem do eforsowania po ponad rocznej przerwie i zauważyłem, że 90% odnowień za 2.50 odnawia się po północy Tongue
Zgadza się, część odnowień wpada po północy danego dnia, ale niekoniecznie aż 90%.

(13-06-2016 12:56)themate0 napisał(a):  powróciłem do eforsowania po ponad rocznej przerwie i zauważyłem, że 90% odnowień za 2.50 odnawia się po północy Tongue
Witamy z powrotem, jakbyś czegoś potrzebował napisz do nas.
u mnie też zero odnowień z programu sportowego Smile

a zapisanych spora ilość

czekamy Smile

shiks, dumny członek http://zarabiam.com od Dec 2013.
Wpadły po północy impreza
Odpowiedz