Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich
Pytanie, jak ludzie piszą że program doładowanie na Orange im nie działa to w czym może leżeć problem? W tym że już korzystali z tej oferty na ten nr.?
(30-11-2014 16:04)rozekrr napisał(a): Pytanie, jak ludzie piszą że program doładowanie na Orange im nie działa to w czym może leżeć problem? W tym że już korzystali z tej oferty na ten nr.?
(30-11-2014 17:40)Trevor188 napisał(a): Ja też mam pytanie, jeśli typ podaje mi kod, wpisuję go i pisze 2-3 razy błędy to znaczy że nie ma nic na końcie czy jak ?
(30-11-2014 17:36)Zarobiony_Koles napisał(a):
(30-11-2014 16:04)rozekrr napisał(a): Pytanie, jak ludzie piszą że program doładowanie na Orange im nie działa to w czym może leżeć problem? W tym że już korzystali z tej oferty na ten nr.?
A w jaki sposób im nie działa?
Dwie osoby pisały że wpisywały swój nr. wybierały operatora i nic więcej się nie działo. Widocznie spowodowane to było brakiem środków na koncie...
Chociaż jeden chłopak testował to na LeadMore, eForsie i HotCash, dziwne że nigdzie nie zaliczyło bo na HC o ile pamiętam zalicza także bez środków na koncie.