Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Eforsa.pl - Temat Ogólny » Dyskusje ogólne dotyczące Programów Partnerskich Eforsa.pl

Autor Wiadomość
RE: Eforsa.pl - Temat Ogólny
Sprawdź:
Kiedy rejestracja zostanie wznowiona?
fusek Przeszukamy skrzynkę. Czy możesz podać nam konkretny link?
(30-05-2018 05:57)eforsa napisał(a):  @[fusek] Przeszukamy skrzynkę. Czy możesz podać nam konkretny link?
Wczoraj do Michaliny wysłałem ponownie.
Czy możliwość rejestracji zostanie wkrótce wznowiona?
Dlaczego nie mogę się zarejestrować?
rejestracja zamknieta, nie ma mozliwosci w tej chwili
Witam,

Od dluzszego czasu mam problem z zalogowaniem sie do serwisu, po wpisaniu loginu i hasla i wcisnieciu ''ZALOGUJ'' wyskakuje mi komunikat ''Rejestracja w serwisie jest chwilowo niedostępna. Przepraszamy za utrudnienia''. Dzieje sie juz tak od ponad pol roku... Dodam ze probowalem zmiany hasla, odzyskiwania hasla i tak nie pomogla...

Slyuszalem ze to moze byc ban, ale nie wydaje mi sie zeby robil cokolwiek niezgodnie z regulaminem. Zarabialem tylko i wylaczenie z poleconych uzytkowniow.

Pozdrawiam.
Glosy: rachman (+1)
(09-06-2018 14:24)sirsiwy998 napisał(a):  Witam,

Od dluzszego czasu mam problem z zalogowaniem sie do serwisu, po wpisaniu loginu i hasla i wcisnieciu ''ZALOGUJ'' wyskakuje mi komunikat ''Rejestracja w serwisie jest chwilowo niedostępna. Przepraszamy za utrudnienia''. Dzieje sie juz tak od ponad pol roku... Dodam ze probowalem zmiany hasla, odzyskiwania hasla i tak nie pomogla...

Slyuszalem ze to moze byc ban, ale nie wydaje mi sie zeby robil cokolwiek niezgodnie z regulaminem. Zarabialem tylko i wylaczenie z poleconych uzytkowniow.

Pozdrawiam.

mam podobny problem, na wiadomości KONTAKT nikt nie odpowiada
poduszka12 sirsiwy998 Napiszcie maila na [email protected] albo inny ktory byl gdzies wyzej w temacie Smile

DUMNY CZŁONEK ZARABIAM.COM
A co tu taka cisza? Już nikt nie zarabia?
Odpowiedz