Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich
Siema wszystkim, wracam do zarabiania, wchodze pp.frebiz.pl a tu ni ma. Pisze mi, zebym wszedl na jakis leadmore.pl, wchodze, nie moge sie zalogowac. Czy konta zostaly usuniete?
(05-03-2015 18:47)must napisał(a): Siema wszystkim, wracam do zarabiania, wchodze pp.frebiz.pl a tu ni ma. Pisze mi, zebym wszedl na jakis leadmore.pl, wchodze, nie moge sie zalogowac. Czy konta zostaly usuniete?
Chyba tak, ale możesz importować pieniądze z freebiza na leadmore w zakładce "Profil".
(05-03-2015 18:47)must napisał(a): Siema wszystkim, wracam do zarabiania, wchodze pp.frebiz.pl a tu ni ma. Pisze mi, zebym wszedl na jakis leadmore.pl, wchodze, nie moge sie zalogowac. Czy konta zostaly usuniete?
Musisz od nowa założyć konto na LeadMore, i powiązać z byłym kontem w freebiz.
(05-03-2015 14:57)Matnox napisał(a): Zgadzam się że może być to podejrzane, ale taki serwis jak Leadmore powinien mieć statystyki np. z jakiej lokalizacji, systemu operacyjnego, ip czy też przeglądarki pochodzą wejścia / leady. Tak jak pisałem wcześniej mam tylko podpięta domenę pod link partnerski, a leady same wpadają bez żadnej promocji.
Widzę, że kolega ma podobny problem jak ja też mam podejrzenie o nabijanie sobie leadów chociaż mam więcej od Ciebie wejść i mniejszą skuteczność. Czekam już 2 dni na odpowiedź ale jak na razie nie dostałem a pieniądze by się przydały...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-03-2015 19:26 przez Maciejoss20.)