(09-01-2021 10:56)aloks1945 napisał(a): (08-01-2021 17:44)twardy napisał(a): Powiem wiecej, w zakladce "Edytuj profil" masz wygenerowanego linka, ktory Cie automatycznie loguje do mypaya i przenosi od razu do zakladki z akcjami.
Nawet nie wiedzialem, ze akcje poznikaly ludziom ze strony glownej i sa tylko w zakladce akcje gdzie zawsze byly xd
Wróciły komuś akcje?Ja o tym klikaniu w zakładkę wiedziałem ale to nic nie dawało...na ten link w zakładce "edytuj profil" to nawet nie zwróciłem uwagi...ale u mnie i tak to nie pomogło,rano sprawdzałem 
To nie mialo pomoc, to bylo tylko na temat tego, ze ludzie nie klikali w zakladke z akcjami bo kto by tam w ogole zagladal?

Takie troche ulatwienie jak czyscisz ciastka i wywala Cie z mypaya na tej samej przegladarce (mypay lubi zamulac, a tu Cie zaraz loguje i wrzuca na akcje)).
Tak ogolnie to pisalem do niego w sprawie braku akcji jakies 2 dobre miesiace, zarowno na kontakt, na maila i normalnie przez wiadomosci. Odpowiedzi brak ale widzialem, ze
odczytal wiadomosc z 14 grudnia xD Nie wiem co tam sie dzieje bo zanim znikly akcje to wyplacilem 800zl,a klikow zadnych nigdy nie robilem (ktos wczesniej pisal, ze to przez fraudowanie klikow akcje poznikaly).