Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
No mój kumpel zlecił przed 8 rano w poniedziałek i tego samego dnia miał kase na koncie ja zleciłem przed 9 rano w poniedziałek rachunek otrzymali ale wypła wisi jako "Wypłata w realizacji" nie rozumiem tego. A z odnowieniami u mnie wszystko w porządku nie wiem na co narzekacie :/
Z waszego punktu widzenia którą stawkę najlepiej wybrać . Słyszałem że różne stawki różnie konwertują. Że niby MT FREE źle konwertuje że lepsza jest HD Player . A co z tymi z MO 14 jakiej treści przychodzi sms czy to na pewno jednorazowe pobranie . Proszę o wypowiedzi
Dawno na eforsie nie zarabiałem, także niech ktoś mi powie. Wczoraj promowałem jedną rzecz 0 leadów dziś 4 wejścia 3 rejestracje i 3 aktywacje z których mam 7.50 zł - o co chodzi?
pewnie jedyna słuszna platforma cyfrowa nękała ich pismami. Oni tak lubią robić. Zresztą właściciele najpopularniejszych stronek pod transmisje z mistrzostw też pewnie takie dostaną