Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: HotCash.pl - program partnerski - temat oficjalny
Sprawdź:
Ja zleciłem na paypal czy dałoby radę że zmieniłbym na konto bankowe i to co zleciłem na paypal poszło na konto ? Jeśli dałoby radę to mój Nick na hotcash slusser id 188 i wstrzymać to do godz. 16 jak wrócę do domu i wtedy podam numer konta
(01-04-2014 08:19)ddww napisał(a): Dzisiaj (za chwilę) będą realizowane wypłaty także spokojnie mamy dla was dobre wiadomości, ale to się dowiecie pod wieczór
Z Paypalem jest nie zawesoło, ponieważ nasze konto poszło do weryfikacji...
(01-04-2014 15:37)kariolmax napisał(a):
(01-04-2014 15:14)MankuT napisał(a): Paypal jest stworzony do zakupów przez internet a nie przelewania pieniędzy
Weź się walnij w ten komputer w realu bo gadasz niestworzone rzeczy.
Nawet na głównej stronie PayPala jest napisane: "Przesyłaj pieniądze"
Wszędzie przesyła się pieniądze na PP bo jest to najbezpieczniejsze i wygodne ponieważ przesłane jest już po minucie.
Masz 11 lat denerwujesz wszystkich po kolei w tym mnie skacząc wiecznie od refa do refa.Paypal do bezpiecznych nie należy.A na paypala wypłacają Ci którzy nie odprowadzają podatku bo twierdzą,że nie trzeba.Powodzenia.