Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
co ci po bapach skoro moga sobie wziasc od tak 90% twojej kasy jak dla mnie to poczatek konca teraz pomysl sobie ze ktos mial 1000$ a teraz ma akcje warte 100$
nie kazdy czyta newsy zreszta sam fakt ze mozna zabrac komus cash balance to juz jest gruba przesada
w dodatku to juz 2 raz gdy pv ociera sie o bankructwo do tego problemy z paypalem i z wyplatami ja bym radzil zawijac kredki
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-11-2015 22:13 przez m4teks93.)
Ja tak zrobię wezmę sobie tylko reklamę za BAPy i kasuję konto nie mam zamiaru klikać w nieskończoność a w nagrodę dostać dewaluację za 10 c dostać 1 c.
To jakieś kpiny ja się zwijam dobrze że nie inwestowałem w to
duzo mi sie nie uzbieralo
mam 104 akcje to sprzedam za dolara i wyplace na BTC i dziekuje
mialem przed swapem 1,2$ i 2300 BAP...
ktos cos wie czy wyplacaja na BTC ?
Mi dzis dalo reklam za okolo $1, to 1% z zakupionych kampanii, cena rp jest na poziomie $0.01 niestety, ktos ma screen z grupami moze, nie pamietam od ilu milionow bap na wyzszy poziom sie wskakuje a mam teraz tyle:
1131530 BAPs Available