Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Fires.pl - wątek główny

Autor Wiadomość
RE: Fires.pl - wątek główny
Sprawdź:
No mi się pokazał komunikat pieniądze zostały wysłane 12 marca jeszcze nic nie dostałem Smile

Zapraszam na moją stronę: Praca bez Barier
no właśnie oto mi chodziło żeby ktoś z góry się wypowiedział bo raz jest tak raz jest inaczej więc nie wiem
przeczytaj kilkanascie ostatnich stron tego tematu i sie wszystkiego dowiesz Wink
Poszło z refa autora tematu Smile czekam na jakieś porady na PW jeśli można.

Mateusz1167, dumny członek zarabiam.com od Sep 2011.
(15-03-2014 09:29)elbowndg napisał(a):  przeczytaj kilkanascie ostatnich stron tego tematu i sie wszystkiego dowiesz Wink

zrobiłem wg instrukcji z ostatnich stron ale dużo jest zmiennych w tym programieSmile
Exclamation RE: Fires.pl - wątek główny
.

proponowałbym nie zarabiać w tym serwisie do momentu jak nie oddadzą wszystkich pieniędzy wydawcom, typowa gra na czas i próba poprawy wizerunku nic nie da, użytkownicy dalej pamiętają że ktoś wisi im pieniądze, a czas na rachunkach mija nieubłaganie!

.
(15-03-2014 18:40)qaz1 napisał(a):  .

proponowałbym nie zarabiać w tym serwisie do momentu jak nie oddadzą wszystkich pieniędzy wydawcom, typowa gra na czas i próba poprawy wizerunku nic nie da, użytkownicy dalej pamiętają że ktoś wisi im pieniądze, a czas na rachunkach mija nieubłaganie!

.

Obecni właściciele nie mają nic do powiedzenia w kwestii wypłat vexa, dlatego nie wiem czy taka groźba może cokolwiek zmienić Smile

[Obrazek: zarabiam.com.png]
a skąd taka pewność że są to "nowi właściciele"?
przecież nie siedzimy z nimi tam i nikt nic nie wie jakie tam są układy...

wypłacą pieniądze to nie będzie problemu, pisałem w sprawie poprzednich wypłat, nawet nie radzili odpowiedzieć na email, wiec to mówi samo za siebie
Nowi właściciele... śmiech na sali firma to firma , marka to marka nie jest ważne kto jest właścicielem. To Fires.pl nie wypłacił pieniędzy , to w tym serwisie zarabiam i tam zlecam wypłaty a nie u jakiegoś typa na gg albo fb...
Admin widze ostro broni Fires...
Wątek zamknięty