Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Mam zero normalnych akcji, nawet glupiego mp3 konkurs nie ma. Jedyne co mi sie pojawia to te smieszne ankiety za coinsy jak wylacze adblocka. Na konto moge sie normalnie zalogowac.
(02-11-2020 17:48)twardy napisał(a): Mam zero normalnych akcji, nawet glupiego mp3 konkurs nie ma. Jedyne co mi sie pojawia to te smieszne ankiety za coinsy jak wylacze adblocka. Na konto moge sie normalnie zalogowac.
a dostałeś ostatnią wypłatę ?
Generalnie strona miała jakąś aktualizacje zmieniono ładowanie się stron ,linki itd
Czyżby Mati poleciał za ostatnie zdublowane wypłaty ?
Piszcie na kontakt (tak wiem) ale jak możecie się zalogować to raczej bana nie dostaliście jakiś błąd strony.
(02-11-2020 17:48)twardy napisał(a): Mam zero normalnych akcji, nawet glupiego mp3 konkurs nie ma. Jedyne co mi sie pojawia to te smieszne ankiety za coinsy jak wylacze adblocka. Na konto moge sie normalnie zalogowac.
a dostałeś ostatnią wypłatę ?
Generalnie strona miała jakąś aktualizacje zmieniono ładowanie się stron ,linki itd
Czyżby Mati poleciał za ostatnie zdublowane wypłaty ?
Piszcie na kontakt (tak wiem) ale jak możecie się zalogować to raczej bana nie dostaliście jakiś błąd strony.
Ostatnia wyplate jaka dostalem to te zdublowana we wrzesniu. Na kontakcie mi nie odpisal od miesiaca, raczej dam se spokoj
Ja tez, moge sie zalogowac i tylko ankiety za coinsy. Pisalem do niego ale odpisze pewnie za rok. Dziwne bo znajomi tez nie mieli troche zadnych akcji a teraz maja i jest ich dosc sporo i zalicza tez bardzo dobrze. Takze nie rozumiem
(03-11-2020 10:09)DodoKato napisał(a): Ja tez, moge sie zalogowac i tylko ankiety za coinsy. Pisalem do niego ale odpisze pewnie za rok. Dziwne bo znajomi tez nie mieli troche zadnych akcji a teraz maja i jest ich dosc sporo i zalicza tez bardzo dobrze. Takze nie rozumiem
Akcje zostały ukryte ze względu na atak bota który robił mnóstwo akcji klikowych na vpn. Akcje zostają stopniowo przywracane, jednym szybciej drugim wolniej. Bana nie dostałeś i to jest pewne. Ale ile to potrwa? Nie wiadomo. Mi akcje wróciły po 48-72h od zniknięcia.
Długo czekacie na pojawienie się akcji? Ja jeszcze ich nie widzę na maile też nie odpowiadają. Jest jakaś szansa się z nimi skontaktować żeby przywrócili akcje?