Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Skoro musieliście ją wyłączyć nagle, czemu nie daliście informacji po tym, jak ją wyłączyliście?
Nie że się czepiam, ale niektórzy mają zapewne kilka linków na tej domenie, kilka na tej, i gdyby nie to, że czasem tu ktoś coś napisze, to ruch dawno nie byłby zaliczany.
Tak sobie czytam ten temat od czasu, gdy zablokowali mi konto pomimo tego, że nie zarabiałem tam dobre 2 lata i co zauważyłem to odpowiedzi eforsy na temat wyłączonych domen są zazwyczaj z opóźnieniem ( ale domena 'pliks.pl' to nieźle przedłużona, prawie 2 miesiące i wydaje mi się, że to nie przez błąd strona dalej działała lecz przez to, że top'ka miała linki ustawione ), a pytania proste zadawane publicznie na forum zazwyczaj otrzymują odpowiedź "napisz na PW" ( czasami pytania są po prostu omijane ).
Zastanawiam się czy dział na forum to nie służy jedynie promocji Waszego serwisu, zamiast 'ułatwieniu/przyśpieszeniu' komunikacji z użytkownikami.
Witam. Kiedy można się spodziewać nowych przedmiotów w sklepiku za te punkty EC? Pytałem się na chacie pół roku temu i pisaliście, że wkrótce. Dodam, że powerbank to jakieś nieporozumienie. Zamówiłem dwa i obydwa po kilku użyciach przestały działać. Chyba, że tylko ja mam takiego pecha xD