Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
ReXXX, mam lepszy pomysł, oczywiście jeśli się zgodzisz.
Chciałbym zorganizować jakąś grę, coś takiego jak kiedyś tomciozet organizował (gra w marynarza, strzelanie rzutów karnych) lub coś w tym stylu. Udział mogliby wziąć wszyscy zapisani w refbacku, byłby on oczywiście darmowy. Nagroda skromna, 18 centów dopisywane do konta w refbacku, ale zawsze coś. Myślę, że to lepsze rozwiązanie niż dzielenie tego na wszystkich.
mattys5 napisał(a):nie podoba mi sie centbux.. nie nalicza klikow poleconych.. do tego widze ze na forum nie pojawia sie admin.. a wyplaty instant nie działają.. :shock:
no niestety.. a wydawal sie bux calkiem przyzwoity.. a tu teraz takie problemy :-( jeszcze kilka dni temu wszystko bylo w porzadku.. ale admin widocznie szuka pieniedzy..