Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Skyllex Ltd - legalna firma inwestycyjna z Australii
Sprawdź:
Równie normalnie może wpłacić 10$.
Tak jak ktoś powiedział w kilka miesięcy zrobi z tego 50$ potem to rozdzieli i do dwóch trzech programów wpłaci i nawet jak jeden padnie to i tak nie jest stracony. To się nazywa dywersyfikacja. Oczywiście z większą suma o wiele lepiej wpłacać ale nie wyklucza to wpłacania mniejszych kwot, bo każdy musi jakoś zacząć i nie wszyscy mają na początek 50/100/200$ dlatego zaczynają z 10. Ja osobiście sam zaczynalem od 10$ u jestem już na plusie bez problemu bez długiego czasu. Najważniejsze jest dobre wybranie programu a nie wpłacenie wielkiej sumy
Male ryzyko male straty. To nie jest forma inwestycji tylko raczej drobnej sumy powiekszajacej miesieczny dochod zarabiam na etacie 2200 do tego program partnerski kolo 700 ankiety 100 tajemniczy klient z 100tez wyjdzie. Wynajecie mieszkania i zyje tak skromnie jakbym mial wlozyc 2tys i mieli by zamknac stronke a ja nie jechać na wakacje to bym zalowal caly rok
Po trochu z wszystkiego i sie uzbiera
I tak jak mowilem nie 10$ na jeden hype bo fakt 20zl zysku mi gonwo da
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-02-2017 14:17 przez Majkel47.)
Gdzieś mam jakieś wakacje, wolę te pieniądze teraz inwestować żeby w niedalekiej przyszłości mieć te wakacje jak nie cały czas to chociaż kilka razy w roku. Bez sensu podejście, ale w końcu nie moja sprawa i skończmy już z tym